Izabran novi upravni odbor

Kruševac, 15. mart 2012.godine "Danas je u Kruševačkom pozorištu održana Skupština fudbalskog kluba Napredak, na kojoj je ispred više od stotinu zvanica, izabran novi Upravni odbor na čijem će čelu biti Goran Karić, generalni direktor Delta Sporta i potpredsednik Delta Holdinga. Na ovoj skupštini je usvojen i novi Statut kluba, koji je u potpunosti usklađen s novim Zakonom o sportu, što predstavlja još jedan korak u modernizaciji fudbalskog kluba Napredak i želji da se ovaj klub podigne na viši nivo.

Novi Upravni odbor brojaće devet članova, a pored novog predsednika Gorana Karića u njemu će biti i Jordan Džaković, Gordan Stefanović, Vladimir Arsić, Dragića Binić, Žarko Anđelković, Danica Аorđević, Vladimir Matijašević i Voja Žanetić.

"Uložiti vreme i trud u veliki klub je stvar ljubavi prema sportu, biznisa ili hobija. Uložiti vreme i trud da bi jedan klub postao ponovo veliki u gradu kome to mnogo znači, to je više od svega prethodno navedenog. Bolji Napredak znači veselije ljude, pozitivnu atmosferu, optimizam i radost, a sve to Kruševcu, jednom potencijalnom Liverpulu ili Dortmundu Balkana, i te kako mnogo može da znači. Stvoriti ne samo bolji klub, nego i doprineti da jedan grad bude bolji, velika je i lepa stvar, koju s radošću prihvatamo kao svoj zadatak“ rekao je Goran Karić, pošto je izglasan za predsednika Upravnog odbora.

Po završetku zvaničnog dela Skupštine u Pozorištu je upriličen i koktelkojim su svi prisutni podržali Napredak u novim, budućim pobedama.

puma

puma

puma

puma