Sa Partizanom nerešeno

Partizan - Napredak 1:1 (0:0)

Stadion: Partizana, gledalaca: 3.000,
sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik).
Strelci: Trujić u 47. za Napredak, Luka u 88. minutu za Partiza

Partizan: Stojković, M. Živković, Obradović, Stanković, Volkov, Ȑemba-Ȑemba, Jojić, Nemanja Petrović (od 50. Kojić), Ilić, Ninković (od 63. Luka), Fofana (od 74. Grbić).

Napredak: Krznarić, Bogdan Milošević, Bojić, Gavrić (od 90. Kostić), Trujić (od 74. Bajić), Cvetković, Mirosavljević, Regan, Nikola Milošević (od 70. Frimpong), Koković, Udovičić.

Kruševljani su hrabrom i otvoreno igrom iznenadili crno-bele, a kući su mogli da donesu sva tri boda. Posle neiskorišćenih prilika Partizana u prvom poluvremenu kazna je stigla početkom drugog dela kada je bivši igrač ekipe iz Humske Nikola Trujić doveo Napredak u vođstvo.

Napredak je prvi i zapretio preko Bojića koji je oštro šutirao sa 18 metara, ali je Stojković bio na mestu.

Napredak je imao viÅ¡e prilika. Prvo je Stojković zaustavio usamljenog Mirosavljevića, a potom i pokušaj Bojića. Luka je potom zamenio Ninkovića i u 73. minutu dobro centrirao sa leve strane, a Kojić glavom tukao tik pored desne stative.

Inicijativa se isplatila dva minuta pre kraja - Ȑemba-Ȑemba je proigrao Luku koji je iskosa sa desne strane šutirao kroz noge Miloševiću i matirao Krznarića za 1:1.

Drama je obeležila sam finić, sudija Vasić je produžio susret za pet minuta, a igralo se još toliko, pošto je imao problema da namesti živi zid. Tada je Bojić zaradio drugi žuti karton i put u svlačionicu iako je u igru ušao u 74. minutu.

Napredak je utakmicu završio sa deset igrača i bez šefa strušnog štaba Nenada Milovanovića, koga je četvrti pomoćni udaljio sa klupe dva minuta pre nego je sudija svirao kraj utakmice.

Ekipa Napretka već u sredu gostuje ekipi Spartaka u okviru Kupa.

puma

puma

puma

puma