Najuspešnija ekipa u 2015. godini

Najuspešnija ekipa u 2015.g.,po izboru Saveza sportova Kruševac, je Fudbalski klub Napredak! Nagradu je, u ime kluba, primio Vladimir Arsić, direktor Fudbalskog kluba Napredak.

Najuspešnije ekipe su seniori Fudbalskog kluba Napredak i juniori Karate kluba Kruševac. Državni šampion u automobilizmu, Darko Božilović je najsportista godine.
Priznanja Sportskog saveza Kruševca uručena su u 15 kategorija.

Nagrade za najbolje pripale su:

Najuspešnijem pioniru grada Kruševca u 2015 godini Sergeju Lukiću članu Badminton kluba“Zmajevi“ državnom prvaku do 13 godina u singlu.

Najuspešnijoj pionirki grada Kruševca Simić Neveni članu Karate kluba „Kruševac“ višestrukoj šampionki Srbije.

Najuspešnijem kadetu grada Kruševca Josijević Davidu članu Badminton kluba „Zmajevi“ državnom prvaku u kategoriji singlova do 15 godina .

Najuspešnijoj kadetkinji grada Kruševca Stanković Aleksandri članu Dečijeg gimnastičkog kluba“Napredak“ osvajačici drugog mesta na državnom prvenstvu u gimnastici.

Najboljoj mladoj ekipi juniorskom borba timu Karate kluba „Kruševac“ tim je nastupao u sastavu (Ilić Dimitrije, Radisavljević Lazar,Milošević Lazar i Šošić Dimitrije ) višestruki su juniorski i seniorski šampioni Srbije.

Nagradu za posebno ostvarene rezultate dobio je Aleksa Ćirić član Sportskog kluba „ Palestra“ koji je nastupao na svetskim letnjim igrama specijalne olimpijade održanim u Los Anđeles (USA) osvojivši jednu zlatnu medalju u disciplini 200 metara prsno i bronzanu medalju u disciplini 100 metara prsno.

Nagradu za posebno ostvarene rezultate dobila je Andrijana Radojković član Sportskog kluba „ Palestra“ koja je nastupala na svetskim letnjim igrama specijalne olimpijade održanim u Los Anđeles (USA) osvojivši jednu zlatnu medalju u disciplini 25 metara kraul.

Nagrada najuspešnijim sportistima sa invaliditetom pripala je :

Snežani Radović članu Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Kruševac osvajaču prvog mesta na državnom prvenstvu za slepe i slabovide u kategoriji B-2 u kuglanju 2015 godine.

Nevenki Veličković članu Sportskog društva gluvih i nagluvih „Čarapani“ osvajaču prvog mesta državnog prvenstva u singlu u stonom tenisu za gluve i nagluve.

Nagrada sportskom radniku godine pripala je Gradimiru Đorđeviću istaknutom šahisti i sportskom radniku i aktuelnom predsedniku Šah kluba „Kruševac“.

Nagrada Najboljem treneru godine pripala je Draganu Antiću treneru Badminton kluba „Zmajevi „ koji je i pomoćni trener svih selekcija reprezentacije Badminton saveza Srbije a čiji su sportisti osvajači mnoštva državnih i balkanskih titula u singlu i dublu.

Nagrada za životno delo pripala je Petronijević Obradu- Funji penzionisanom profesoru fizičkog vaspitanja,treneru rukometa i istaknutom radniku SOFKE i Sportskog saveza.

Nagrada najuspešnijem junioru pripala je Rakić Davidu članu Karate kluba „Napredak“ juniorskom državnom prvaku Srbije u katama , osvajaču prvog mesta na kupu uže Srbije ,juniorskom reprezentativacu Srbije i osvajaču 9 mesta na svetskom prvenstvu u katama u karateu u Indoneziji 2015 godine.

Nagrada najuspešnijoj juniorki grada Kruševca u 2015 godini pripala je Sudimac Mariji članu Badminton kluba“Zmajevi“ kadetskoj i juniorskoj prvakinji države u singlu i seniorskoj vicešampionki , članu reprezentacije koja je na Balkanijadi u Srbiji 2015 godine osvojila 3 mesto.

Nagrada najboljoj seniorskoj ekipi pripala je Fudbalskom klubu „Napredak“ osvajaču prvog mesta prve lige Srbije u fudbulu na polusezoni 2015/2016.

Nagrada najuspešnijoj seniorki grada Kruševca u 2015 godini pripala je Kitanović Milena članu dečijeg gimnastičkog kluba „Napredak“ osvajačici petog mesta u višeboju na državnom prvenstvu Srbije u gimnastici u kategoriji seniorki i četvrtog mesta u disciplini razboj u 2015 godini

Nagrada najuspešnijem senioru grada Kruševca u 2015 godini pripala je Božilović Darku članu Automobilskog kluba „Božilović reacing team“ šestostrukom prvaku Srbije na brdskim stazama, petostrukom prvaku Srbije na kružnim Stazama .Apsolutnom šampionu Auto-karting saveza Srbije za 2014 i 2015 godinu.

puma

puma

puma

puma