Lalatović novi šef stručnog štaba

Nenad Lalatović je promovisan u šefa stučnog štaba Fudbalskog kluba Napredak:

" Došao sam u veliki klub, sa velikom tradicijom, meni je velika častšto sam došao ovde. Napredak je uz Zvezdu i Partizan najorganizovaniji klub, koji vode jako sposobni ljudi, koji imaju svoj plan i cilj. Odluka je bila laka.

Naš cilj je da u ovoj polusezoni ostanemo u ligi. Iako su mnogi sumnjali, odlaskom Bojića i Mirosavljevića u ove igrače, i mislili da možda ne možemo da izborimo opstanak, naprotiv.
Ja sam baš iz tog razloga došao ovde, zatošto verujem u ove igrače, verujem u kadar i siguran sam da uz dva pojačanja neće biti doveden u pitanje opstanak u ligi.

Čast mi je i privilegija što ću biti trener Napretka iz Kruševca.

Napredak je jedan dobar, organizovan klub, imaju sjajne navijače. Ja sam siguran da će navijači Napretka ove polusezone biti zadovoljni, i ono što je moj cilj je da uzmemo više bodova nego što je Napredak uzeo jesenas."

" Mi smo hteli još letos da dovedemo Lalatovića u naš klub, ali tada ga je Voždovac već uzeo. Nenad i ja se poznajemo dobro, igrali smo zajedno u Zvezdi, družimo se i privatno, tako da nismo imali nikakvih problema u dogovoru.

Ostaje nam da dovedemo pojačanja, koja u ponedeljak stižu u klub", bio je kratak sportski direktor Vladimir Matijašević.

Nakon promocije, Lalatović je održao prvi trening sa igračima Napretka.

puma

puma

puma

puma