Nenad Milovanović, novi šef stručnog štaba

Fudbalski klub Napredak predstavio je novog šefa stručnog štaba, Nenada Milovanovića, koji će od predstojeće sezone preuzeti brigu o ekipi. Bivši fudbaler i iskusni trener svestan je velikih očekivanja čelnika i navijača kruševačkog Napretka i veruje da će njegovo znanje i iskustvo pomoći u zacrtanom putu ka plasmanu u Superligu.

"Ja sam samo zrno peska u moru. Napredak je i sa mnom i bez mene jedan od stožera našeg fudbala, a jasno je da, naročito zbog uspeha koje je pokazao u proteklih pola godine, zaslužuje da se nađe u Superligi. Bez lažne skromnosti, moramo da pokušamo da napravimo tim koji će biti takmičarski jak i koji će morati da obezbedi poziciju koja vodi u elitni rang takmičenja. Veliki je izazov pred nama ali ne sumnjam da ćemo u tome uspeti", rekao je Milovanović.

Zadovoljstvo dolaskom novog šefa stručnog štaba istakli su predsednik kluba Goran Karić i sportski direktor Vladimir Matijašević.

Nenad Milovanović ima bogato iskustvo u treniranju superligaških klubova, a upravo vraćanje Napretka u elitni rang biće mu i prioritetni zadatak na novoj poziciji. Milovanovića čekaju velike obaveze i izazovi, ali sam siguran da je dovođenje istaknutog fudbalskog stručnjaka pravi potez. Igrači vole čvrste, odlučne trenere koji mogu da ih inspirišu dobrim treninzima, inteligentnim taktikama i da ih podignu rečima, a Nenad Milovanović ima sve te atribute", istakao je na konferenciji za novinare predsednik FK Napredak, Goran Karić.

Nenad Milovanović, poznat po nadimku Neško, rođen je 1969.godine, a u svojoj trenerskoj karijeri vodio je ekipe Mladosti iz Lučana, čačanskog Borca, Jagodine i Metalca. U Napretku mu najpre predstoji sklapanje mozaika ekipe tokom prelaznog roka, a onda slede pripreme za narednu sezonu u kojoj Kruševljani, već po običaju, imaju velike ambicije .

Na sajtu agencije Tanjug možete pogledati i video galeriju sa konferencije za novinare na kojoj je predstavljen Milovanović, kao i izjave novog šefa stručnog štaba, ali i Predsednika Gorana Karića.

puma

puma

puma

puma