Ostojić i Smiljanić, novi sportski direktor i šef stručnog štaba

Fudbalski klub Napredak danas je promovisao sportskog direktora Nedelja Ostojića i šefa stručnog štaba Branka Smiljanića.

Pozdravljajući prisutne novinare sportski direktor Ostojić osvrnuo se na razloge svog dolaska pod Bagdalu:

" Doš¡ao sam u moderan i organizovan fudbalski klub, sa dobrim prvim timom i sa dobrom omladinskom školom, zahvaljujući pre svega agilnoj upravi na čelu sa Markom Miškovićem.

Doveli smo Å¡efa stručnog štaba Branka Smiljanića,trenera sa bogatim trenerskim iskustvom, a pojačali smo se i sa Predragom Lazićem i Predragom Govedaricom.

Sa realnim optimizmom ulazimo u nastavak prvenstva".

Svoj optimizam sportski direktor Ostojić bazira na činjenici da igrači nisu preko noći zaboravili da igraju fudbal.

Novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Napredak Branko Smiljanić je stručnjak sa velikim znanjem i iskustvom koji iza sebe ima bogatu karijeru, kako u Jugoslaviji i Srbiji, tako i u Jordanu i Libiji:

" Svaki trener želi da ostavi trag u Srpskom fudbalu, a prilike su htele da sam veći trag ostavio u inostranstvu nego ovde. želja mi je da pokažem svoje znanje, da pokažem svoju čovečnost, da napravim rezultat sa Napretkom.
Srbiji bih dao i zanji komad mesa i kap krvi, ali moram da kažem da ono što sam uradio to se zapiše i zna se, a za ono što nisam uradio to moram da dokazujem, a nadam se da u Kruševcu neću morati niš¡ta da dokazujem i da ćete vi novinari pisati o mojim uspesima"- rekao je šef stručnog štaba Branko Smiljaniš objasnio prisutnima svoje ambicije sa Napretkom, i dodao:

" želim da vrlo brzo izvedem klub iz ove opasne zone u kojoj se trenutno nalazi i da uđemo u neku mirniju luku, da bi onda mogli da pravimo i ozbiljne planove. Znam sve o Kruševcu, znam sve o klubu, znam sve o bivšim igračima, o sadašnjim znam najmanje i polako ih upoznajem".

Smiljković je odradio tri treninga sa timom, do utakmice četvrtog kola JSL će odraditi još dva, da li je to dosta vremena da se pripremi utakmica:" U utakmicu ulazimo maksimalno ozbiljno i maksimalno skoncentrisano, do detalja pripremljeni. Neće nam biti lako, obzirom da je njih trener bivši Napretkov trener Neško Milovanović, ali možda u ovoj situaciji mi mnogo bolje poznajemo njegove igrače nego on naše.
Neško je takmičar i taktičar, mi smo to isto i tu ćemo negde zategnuti, pa ko bude bolji tog dana, sigurno ćemo pružiti ruku i čestitati jedan drugom. Nadam se da ćemo to biti mi, i da ćemo se radovati tome".

puma

puma

puma

puma