Siniša Gogić, novi strateg Napretka

Siniša Gogić će ove sezone biti strateg Napretka. Gogić je rukovodstvo kluba o prihvatanju ponude obavestio dok je sportski direktor Vladimir Matijašević učestvovao na konferenciji za novinare povodom početka priprema.

Trenersku karijeru započeo je u Olimpijakosovoj fudbalskoj akademiji i kiparskom Apolonu iz Limasola, a posle odlaska sa Marakane nastavio je u grčkom Panetolikosu, kineskom ženšenu, mladom timu atinskog Olimpijakosa. 2012-2013 predvodi Ergotelis a zatim Iraklis.

Pre nego što se krajem osamdesetih godina prošlog veka kao fudbaler otisnuo na Kipar, čiji će docnije postati i reprezentativac, Gogić je skrenuo pažnju kao odlični centarfor niškog Radničkog i beogradskog Rada. Ali, njegov puni igrački sjaj uslediće tek na mediteranskom ostrvu, gde ga još pamte kao golgetera Apoela iz Nikozije i Anortozisa iz Famaguste, što mu je bila najbolja preporuka za prelazak u najtrofejniji grčki klub Olimpijakos, u kome je proveo tri godine. Igračku karijeru je završio 2002. godine u kiparskom Olimpijakosu iz Nikozije. Za reprezentaciju Kipra je odigrao 37 utakmica i dao osam golova.

Siniša Gogić rodjen je 20.oktobra 1963.godine u Nišu.

puma

puma

puma

puma