Pobeda nad Partizanom

NAPREDAK: Krznarić, Cvetković, Udovičić, Janičić, Milošević I., Mićić, Gavrić, Regan(Vukmirović 89'), Vidaković(Božović 65'), Dimitrov(Milanković 77'), Trujić

PARTIZAN: Lukač, Obradović, Volkov, Trajković, Stanković, Drinčić, BraÅ¡anac(Lazović 59'), Ilić, Luka, Pantić(Ninković 53'), Ćkuletić

sudija Novica Anđelovski iz Kačareva
stadion Mladost Kruš¡evac
gledalaca 8000

strelac: Vidaković 30', Božović 74'

Napredak je na korak do zacrtanog cilja i trideset prvog boda:

" Čestitao bih svojim igračima na pobedi i na velika osvojena tri boda. Kao što sam rekao, mi gledamo samo nas.Ne želim da moji igrači ispadnu jer oni imaju kvalitet i želim da ostanu u Superligi.

Napredak kao klub i Kruševac kao grad zaslužuju da sledeće godine imaju superligaša.

Mogu samo da kažem da smo od prvog minuta ušli jako dobro i jako organizovano u utakmicu, uspeli smo da prekinemo njihovu sjajnu pas igru na sredini terena.

Znao sam da će nam Partizan, ako želi da ostane u trci za titulu, ostaviti dosta prostora iza njihove zadnje linije i mi smo to iskoristili.

Božović je sjajno ušao u utakmicu sa klupe i postigao pogodak. Posle toga je sve bilo mnogo lakše.

Ja bih čestitao mojim igračima na zaista zasluženim tri boda,jer su ostavili srce na terenu i želeli su tu pobedu, i mi dajemo sve od sebe da ne ispadnemo iz lige."

" Prvo bih čestitao napretku na pobedi i važna tri boda za opstanak u ligi. Fudbal je jednostavna igra u kojoj je glavno postići gol. Partizan ga danas nije dao,a imali smo priliku i pri rezultatu 0-0, i 1-0, i da okrenemo tok utakmice na onu stranu kkao nama odgovara. Napredak je sa druge strane jedna organizovana ekipa koja ume da se brani i da trči brz napad.

Iz jedne fantastične akcije, izuzetno igrački, mi smo primili prvi gol. U drugom poluvremenu smo imali sve na naš¡oj strani da se vratimo u utakmicu,a kraj naših nadanja bio je pogodak u 74.minutu. Nema nikakvih izgovora za nas danas," bio je realan strateg Partizana Marko Nikolić.

puma

puma

puma

puma