Nagrada za doprinos razvoju omladine i sporta

Regionalna privredna komora Kruševac dodelila je Fudbalskom klubu Napredak nagradu za doprinos u razvoju omladine i sporta. Nagradu je u ime Napretka primio direktor kluba Vladimir Arsić.

U petak, 08.01.2016. godine, u Regionalnoj privrednoj komori Kruševac, tradicionalno je održan Božićni privredni doručak – skup privrednika iz Rasinskog okruga, crkvenih velikodostojnika i gradskih, okružnih i opštinskih zvaničnika.
Njegovo prosveštenstvo episkop kruševački gospodin David obratio se skupu i svima poželo blagostanje i napredak; takođe, izrazio je blagodarnost i istakao značaj saradnje između duhovne i svetovne vlasti.

Nakon toga, prisutnima se obratio predsednik Regionalne privredne komore Kruševac, gospodin Predrag Vukićević, koji je najpre gostima čestitao praznik, a zatim i naglasio da je ovo lepa prilika da se na jednom mestu, u Komori, koja je asocijacija privrednika - mesto njihovog okupljanja i povezivanja, susretnu privrednici uz punu podršku zvaničnika i institucija, a sve uz blagoslov Njegovog prosveštenstva episkopa kruševačkog gospodina Davida. Takođe, predsednik RPK Kruševac - Predrag Vukićević, iskazao je veliko zadovoljstvo i čast što je privreda, na čelu sa Regionalnom privrednom komorom Kruševac i Eparhijom kruševačkom, učestvovala u više zajedničkih projekata, uz očekivanje da će se u ovoj godini još intenzivnije sarađivati.

U nastavku su dodeljene Povelje i zlatnici u sledećim kategorijama:
Doprinos lokalnoj zajednici i društveno odgovorno ponašanje – JUGOPREVOZ AD
KRUŠEVAC
Podsticaj razvoja voćarstva – VOĆE PRODUKT DOO BRUS
Nagrada za razvoj u sistemu namenske industrije - PPT NAMENSKA TRSTENIK
Nagrada za kvalitet proizvoda - KOLAREVIĆ DOO POJATE
Nagrada za doprinos u razvoju omladine i sporta - FK NAPREDAK KRUŠEVAC
Specijalna nagrada: Povelja i zlatna poluga - Privrednik godine, dodeljena je Milošu Neneziću, generalnom direktoru Trayal Korporacije Kruševac i potpredsedniku FK Napredak Kruševac.

puma

puma

puma

puma