Napredak obezbedio plasman u Super ligu Srbije!

Fudbaleri Napretka, pobedom nad-Bačkom, i matematički obezbedili plasman u super ligu Srbije:

"Ova utakmica je posvećena bivšem šefu Bogiću Bogićeviću. Momci su pokazali karakter, da smo tim, odigrali su ovu utakmicu za njega i rekli su mi u svlačionici da ga u ime svih igrača pozdravim. Pozvali smo ga i telefonom, momci su mu pevali i žao nam je što nije sa nama, jer veći deo zasluga za sve rezultate napretka je njegov.

Sama utakmica je bila pravi derbi, sa puno tempa, duela, discipline i tu se čekalo ko će manje taktičkih grešaka da napravi. Na našu sreću mi smo prvi dočekali", rekao je Ivan Stefanović, asistent trenera Napretka.

Trener Bačke, Spasoje Jelačić, prvi je čestitao Napretku plasman u Super ligu:

"Čestitam Fudbalskom klubu Napredak osvojeno prvo mesto i plasman u Super ligu Srbije. Isto tako želim svom cenjenom kolegi i šefu stručnog štaba Napretka Bogiću Bogićeviću da dobije najznačajniju fudbalsku utakmicu, a to je za njega životna utakmica. Mislim da je moja ekipa u prvom poluvremenu dosta toga pokazala, ali smo ostali nedorečeni. Nismo uspeli da ugrozimo do kraja ekipu Napretka. Naravno da je Napredak, koji ima sjajne individualce, uspeo pred kraj utakmice da nas kazni, i tu se utakmica prelomila."

U sredu, 4. maja, Napredak gostuje Kolubari u okviru 25. kola PLS.

puma

puma

puma

puma